| Startsiden | | Reportasjer | | Registrer ditt bryllup | | Forum | | Kontakt |
www.bryllupsguiden.no har 22 repotasjer tilgjengelig.
Valg av forlovelse og gifteringer
En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er å velge ringer – enten de er til forlovelsen eller gifteringer til bryllupet. Ringene er en bekreftelse på hva man har lovet hverandre og skal minne hverandre om dette løftet livet ut.
Les mer
Bonderomantisk bryllup i Ålesund
I en gammel restaurert låve i Ålesund stod bryllupet mellom Rikke og Eirik lørdag 12. juli 2013. Brudebuketten var inspirert av markblomster, bordene var dekorert med strieduk, markblomster, og norgesglass med gråsteiner og kubbelys. Et bryllup med bonderomantikk som tema.
Les mer
Har du opplevd å bli servert flåsete bryllupskommentarer?
Mellom alle de varme gratulasjoner og lykkeønskninger fra kjente og kjære, vil du oppleve kommentarer som både er upassende, irriterende og frekke. Her kan du forberede deg på hva som kan komme, og høste noen enkle tips til hvordan du kan håndtere situasjonen.
Les mer
Netthandel på brudekjoler er i ferd med å snu
Brudekjolen er foruten selve vielsen noe av det viktigste og morsomste i planleggingen av sitt bryllup. Brudekjolen er en personlig og veldig viktig del av det å stå brud med tanke på å vise seg fram på sitt vakreste denne dagen. Brudesalonger, nettsider, venner og familie er viktige veiledere i denne prosessen.
Les mer
Bryllupsfest med eller uten alkohol?
Er alkohol "selvsagt" i et bryllup? Et sofistikert supplement designet til mat og dessert, eller for å sprite opp festen? Bryllupsfesten er arenaen der familie og venner samles for å feire det nybakte ekteparet. Bryllupsfesten består av familie og venner fra begge parter og mange møtes for første gang i denne settingen.
Les mer
Et hvert bryllup, er et kongelig bryllup...
Prins William og Kate sitt bryllup kan på mange måter sammenlignes med nåtidens tradisjonelle vielses seremoni og bryllupsfeiring som er helt i tråd med dagens vielser blant vanlige brudepar. Et hvert bryllup er et kongelige sa presten under vielsen. For mange brudepar ble dette bryllupet en påminnelse om sitt eget.
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken med uformell stemning
Katrine og Svein Are sitt bryllup ble akkurat som de hadde forestilt seg. Et bryllup med uformell stemning der ingen var opptatt av tradisjoner for tradisjonenes skyld. På den måten følte de seg litt friere til å organisere det slik de ville. Noe de mener var nøkkelen til suksess for dem.
Les mer
Bryllup på en strand i Thailand
Drømmer dere om bryllup på stranden i et eksotisk paradis? La drømmen bli virkelighet. Vielsesseremoni med norsk prest på en strand med havet og naturen som kulisser er en vakker og minnerik ramme om den begivenhetsrike bryllupsdagen.
Les mer
Tale eller sang i bryllupet?
Skal du i bryllup til søsken, en god venn eller venninne kan det være hyggelig å formidle noen ord. Valget står da mellom en personlig sang eller å holde en tale.
Les mer
Hjelp til å komme i gang med bryllupsplanlegging
Når et bryllup skal planlegges, er det tusen ting å tenke på. Mye skal ordnes, men dere trenger heldigvis ikke å gjøre alt med en gang.
Les mer
Bryllupsskikker verden rundt
Bryllupsdagen er en festdag i alle kulturer, men tradisjonene varierer fra land til land. Noen skikker likner på de norske, mens andre oppfattes som litt spesielle i våre øyne.
Les mer
Riktig undertøy gjør valg av brudekjole enklere
Brudekjole og sko er naturligvis viktige detaljer på bryllupsdagen, men glem ikke at du også skal ha på deg noe under kjolen. Lekkert undertøy som sitter godt gjør også at brudekjolen sitter perfekt.
Les mer
Registrer ditt bryllup og vinn flotte premier!
La venner og familie få vite om ditt bryllup. Informasjon som dato, klokkeslett og kirke samt sted for feiringen, er nyttig informasjon for familie, venner og kjente. La dem også få vite om gaveønskene og hvor dere har lagt ut ønskelister.
Les mer
Romantisk med vinterbryllup
Vår og sommer er høysesong for bryllup, men hvorfor ikke tenke litt annerledes? Det er flott å gifte seg om vinteren også. Et vinterhvitt bryllup kan gjøres romantisk og vakkert.
Les mer
Guide til et vellykket utdrikningslag
Det skal være gøy å planlegge et utdrikningslag. Vær kreativ, og tenk godt gjennom hvilken type fest som passer for den blivende brud eller brudgom.
Les mer
Hvilken rolle og oppgave har du som forlover
Det å bli bedt om å være forlover er en stor ære, men også en viktig oppgave. Hva er det egentlig man går til når man takker ja til å være forlover? Og hva bør du som brud eller brudgom tenke på i valg av forlover?
Les mer
Brudevals eller bryllupsdans?
De fleste har fått med seg at det skal danses brudevals i bryllupet. Brudevalsen er brudeparets gest og invitasjon til gjestene og bryllupsfestens åpning av dansegulvet. Her er tipsene til brudevalsen.
Les mer
Valg av selskapslokaler til ditt bryllup
Når dere planlegger bryllupsfesten, er det mange detaljer som skal på plass. Dette er deres dag og sluttresultatet er viktig. Bryllupsfesten med god mat og drikke, atmosfære og stemning, er det som til slutt skaper rammen rundt ditt bryllup.
Les mer
Skikk og bruk til bryllupsbruk
For mange av oss er et bryllup det mest formelle selskapet vi går i. Vi vet at det finnes en rekke uskrevne regler, men hva er egentlig skikk og bruk i slike sammenkomster?
Les mer
Hjelp, jeg skal holde tale!
Det er en stor ære å få være forlover, men det er kanskje ikke alle sidene av oppgaven som er like lystbetont. For en del av oss er bare ordet ”tale” nok til å få oss til å kaldsvette.
Les mer
Hvordan lage et drømmebryllup på lavbudsjett
Det er alltid mange drømmer knyttet til bryllupet, og ikke alle drømmer lar seg forene med et lavt budsjett. Heldigvis er det likevel mulig å ha et fantastisk bryllup med litt lavere utgifter.
Les mer
Hjelp til toastmasterens oppgaver
Som toastmaster har du ansvaret for at alt går som smurt på bryllupsfesten. Det er en stor oppgave, men husk at det var en grunn til at du ble spurt.
Les mer

  © Copyright bryllupsguiden.no 2005