| Startsiden | | Reportasjer | | Registrer ditt bryllup | | Forum | | Kontakt |
www.bryllupsguiden.no har 37 repotasjer tilgjengelig.
6 europeiske bryllupsreiser utenom det vanlige
Kunne du tenke deg å gjøre bryllupsreisen litt ekstra spesiell, men samtidig ikke betale skjorta? La deg inspirere av våre seks europeiske favoritter.
Les mer
Romantisk og herskapelig bryllup på Hotell Refsnes
Refsnes Gods er stedet for deg når du ønsker å feire den store dagen i herskapelige og romantiske omgivelser med utsøkt mat og drikke. Rammen rundt den store dagen er viktig - på Refsnes Gods kan du feire bryllup med rustikk stemning i Vinkjelleren eller ballstemning i Kongesalen
Les mer
Nyåpnet Agape brudesalong i Glassmagasinet Stortorvet i Oslo
I Glassmagasinet på Stortorvet har Agape brud åpnet stor og flott brudesalong med vakre brudekjoler, designet for Nordiske bruder. Tove Rudi Tobiassen er designeren bak brudekjolemerke Agape og er i dag eier av Agape Norge AS. Hun har designet brudekjoler i 30 år.
Les mer
Hvordan beregne drikkevarer til bryllupet
Alkohol kan sees på som et sofistikert supplement designet til mat og dessert, få gjestene til å slappe av og sprite opp festen. Bryllupsfesten er arenaen der familie og venner samles for å feire det nybakte ekteparet. Bryllupsfesten består av familie og venner fra begge parter og mange møtes for første gang i denne settingen.
Les mer
Vakkert brudeshow under funklende lysekroner
Christiania GlasMagasin sin årlige bryllupsmesse og bryllupshow ble arrangert i Gamle Logen sine ærverdige og vakre lokaler i Oslo. Brudeshow og messeutstillere gjorde sitt til at det ble bryllupstemning i lokalene. Vi fikk se unike brudekjoler med norsk design fra TSH, drakter fra Eva lie design og Brudekjoler fra Diin brud.
Les mer
Valg av forlovelse og gifteringer
En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er å velge ringer – enten de er til forlovelsen eller gifteringer til bryllupet. Ringene er en bekreftelse på hva man har lovet hverandre og skal minne hverandre om dette løftet livet ut.
Les mer
Romantisk med vinterbryllup
De aller fleste legger bryllupsfeiringen til vår og sommer, men hvorfor ikke tenke litt annerledes? Det er flott å gifte seg om vinteren også. Et vinterhvitt bryllup kan gjøres romantisk og vakkert.
Les mer
Gavetips til bryllupet
Unn dere en skikkelig bryllupsliste. Nå har dere muligheten til å ønske dere noe spesielt og unikt som dere kanskje ikke har kjøpt tidligere, fordi det er for kostbart. Ikke vær redd for hva ting koster når dere setter opp bryllupsliste. Husk at venner og familie kan gå sammen om å kjøpe de litt større og kostbare tingene.
Les mer
Bryllupsfest og alkoholservering
Er alkohol "selvsagt" i et bryllup? Et sofistikert supplement designet til mat og dessert, eller for å sprite opp festen? Bryllupsfesten er arenaen der familie og venner samles for å feire det nybakte ekteparet. Bryllupsfesten består av familie og venner fra begge parter og mange møtes for første gang i denne settingen.
Les mer
Brudevals eller bryllupsdans?
De fleste har fått med seg at det skal danses brudevals i bryllupet. Brudevalsen er brudeparets gest og invitasjon til gjestene og bryllupsfestens åpning av dansegulvet. Her er tipsene til brudevalsen.
Les mer
Hjelp til en slankere og sunnere livsstil mot bryllupet.
De fleste gifter seg fordi de elsker hverandre og vil dele felles drømmer og mål, gleder og sorger, trygghet og kjærlighet. Det å ta vare på kroppen og leve et sundt og aktivt liv er også viktig for å klare å opprettholde disse livsverdiene. La denne fantastiske begivenheten være en inspirasjon til å endre din livsstil. Anette Stegegjerdet Norberg klarte dette ved hjelp av Roede-metoden.
Les mer
Har du opplevd å bli servert flåsete bryllupskommentarer?
Mellom alle de varme gratulasjoner og lykkeønskninger fra kjente og kjære, vil du oppleve kommentarer som både er upassende, irriterende og frekke. Her kan du forberede deg på hva som kan komme, og høste noen enkle tips til hvordan du kan håndtere situasjonen.
Les mer
Netthandel på brudekjoler er i ferd med å snu
Brudekjolen er foruten selve vielsen noe av det viktigste og morsomste i planleggingen av sitt bryllup. Brudekjolen er en personlig og veldig viktig del av det å stå brud med tanke på å vise seg fram på sitt vakreste denne dagen. Brudesalonger, nettsider, venner og familie er viktige veiledere i denne prosessen.
Les mer
Bonderomantisk bryllup i Ålesund
I en gammel restaurert låve i Ålesund stod bryllupet mellom Rikke og Eirik lørdag 12. juli 2013. Brudebuketten var inspirert av markblomster, bordene var dekorert med strieduk, markblomster, og norgesglass med gråsteiner og kubbelys. Et bryllup med bonderomantikk som tema.
Les mer
Gaver til bryllupet
Selve bryllupet og minnene i ettertid kan nærmest faktureres som en gave i seg selv. Bryllupsdagen blir likevel en ekstraordinær "bursdag" for brudeparet, og med det komme det gaver. Ønskelisten til bryllupet vil aldri være lik noen andres og noen ganger er den også av en helt annerledes variant. Bryllupsguiden deler gode tips og råd..
Les mer
Brudekjoler 2015 - Inspirert av 20 tallet.
På Christiania GlasMagasin sin årlige bryllupsmesse og bryllupshow i Gamle Logen sine ærverdige bryllupslokaler i Oslo var det godt over 600 giftelystne som tok turen for å la seg inspirere. Den vakre Brudekjolevisningen viser en markant trend på at det er Vintage kjoler med blonder, kniplinger og florlett shiffong som er i tiden.
Les mer
Hjelp til toastmasterens oppgaver
Som toastmaster har du ansvaret for at alt går som smurt på bryllupsfesten. Det er en stor oppgave, men husk at det var en grunn til at du ble spurt.
Les mer
Skikk og bruk før, i og under bryllupet
For mange av oss er et bryllup det mest formelle selskapet vi går i. Vi vet at det finnes en rekke uskrevne regler, men hva er egentlig skikk og bruk i slike sammenkomster?
Les mer
Tale fra forlover
Det er en stor ære å få være forlover, men det er kanskje ikke alle sidene av oppgaven som er like lystbetont. For en del av oss er bare ordet ”tale” nok til å få oss til å kaldsvette.
Les mer
Hjelp og tips til Utdrikningslaget
Det skal være gøy å planlegge et utdrikningslag. Vær kreativ, og tenk godt gjennom hvilken type fest som passer for den blivende brud eller brudgom.
Les mer
Valg av selskapslokaler til ditt bryllup
Når dere planlegger bryllupsfesten, er det mange detaljer som skal på plass. Dette er deres dag og sluttresultatet er viktig. Bryllupsfesten med god mat og drikke, atmosfære og stemning, er det som til slutt skaper rammen rundt ditt bryllup. God planlegging gir ingen overaskelser...
Les mer
Bryllup i utlandet med strand og palmesus?
Drømmer dere om å gifte dere under palmer på en kritthvit strand, eller kanskje i en pulserende storby? Mulighetene er mange for dere som ønsker å gifte dere i utlandet.
Les mer
Registrer ditt bryllup og vinn flotte premier!
La venner og familie få vite om ditt bryllup. Informasjon som dato, klokkeslett og kirke samt sted for feiringen, er nyttig informasjon for familie, venner og kjente. La dem også få vite om gaveønskene og hvor dere har lagt ut ønskelister.
Les mer
Fotograf eller en kompis med kamera?
Det er dyrt å gifte seg, og det er lett å tenke at man vil spare inn der man kan. Trenger man for eksempel egentlig en fotograf, eller kan en venn eller tante gjøre jobben? Hva tenker brudepar om dette og hva sier fotografene?
Les mer
Hvilken rolle og oppgave har du som forlover
Det å bli bedt om å være forlover er en stor ære, men også en viktig oppgave. Hva er det egentlig man går til når man takker ja til å være forlover? Og hva bør du som brud eller brudgom tenke på i valg av forlover?
Les mer
Lag Norges enkleste hjemmeside med verdens flotteste fotoalbum!
Du får bl.a. flotte og elegante fotoalbum med slideshow, musikk og elegante bildoverganger slik at du kan gi dine besøkende en imponerende opplevelse! I tillegg kan du få ditt eget personlige domene til hjemmesiden.
Les mer
Bryllup på lavbudsjett
Det er alltid mange drømmer knyttet til bryllupet, og ikke alle drømmer lar seg forene med et lavt budsjett. Heldigvis er det likevel mulig å ha et fantastisk bryllup med litt lavere utgifter.
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken og uformell stemning
Katrine og Svein Are er stadig på flotte middager i regi av sine arbeidsplasser, så for dem er ikke stivpyntede lokaler og tre-retters middag det de tenker på i sitt bryllup. De ønsker at det sosiale i god miks med sommerlig mat og uformell stemning skal være det viktigste. Hele deres bryllupsfeiring baseres på dette som utgangspunkt.
Les mer
Bryllupskaker – En fransk opplevelse !
Besøk stedet som skal lage bryllupskaken deres. Be om smaksprøver. Se bilder av tidligere kaker og få ideer til hvordan akkurat deres kake skal se ut og pyntes.
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken med uformell stemning
Katrine og Svein Are sitt bryllup ble akkurat som de hadde forestilt seg. Et bryllup med uformell stemning der ingen var opptatt av tradisjoner for tradisjonenes skyld. På den måten følte de seg litt friere til å organisere det slik de ville. Noe de mener var nøkkelen til suksess for dem.
Les mer
Hjelp til å komme i gang med bryllupsplanlegging
Når et bryllup skal planlegges, er det tusen ting å tenke på. Mye skal ordnes, men dere trenger heldigvis ikke å gjøre alt med en gang.
Les mer
Bryllup på en strand i Thailand
Drømmer dere om bryllup på stranden i et eksotisk paradis? La drømmen bli virkelighet. Vielsesseremoni med norsk prest på en strand med havet og naturen som kulisser er en vakker og minnerik ramme om den begivenhetsrike bryllupsdagen.
Les mer
Bryllupsskikker verden rundt
Bryllupsdagen er en festdag i alle kulturer, men tradisjonene varierer fra land til land. Noen skikker likner på de norske, mens andre oppfattes som litt spesielle i våre øyne.
Les mer
Herlig bryllupsdag med humanetisk vielse i Bergen
Da Karen Fagerli (26) og Ivar Tvede (29) skulle gifte seg, var venner og søsken med på å gjøre bryllupet og bryllupsseremonien minnerik. Med nydelig musikk fra sine søsken, fikk vielsen et helt personlig preg.
Les mer
Linda og Brian sitt romantiske vinterbryllup på Geilo!
Alt var planlagt til minste detalj da Linda og Brian giftet seg, lørdag 17. januar på Geilo. Vi var kjempefornøyd med helgen, sier Linda. Det var også mye takket være de fantastiske ansatte på Highland hotel og Spa.
Les mer
Romantisk bryllup på idylliske Lyngør
Ryktene svirret om at det hadde vært et fantastisk bryllup! Og det lenge før brudeparet landet på norsk jord, etter en velfortjent bryllupsreise. Gjestene var meget fornøyd, etter å ha deltatt på det tre dager lange bryllupet, på idylliske Lyngør. Men hva ville de nygifte si om den store feiringen i sitt liv?
Les mer
Et hvert bryllup, er et kongelig bryllup...
Prins William og Kate sitt bryllup kan på mange måter sammenlignes med nåtidens tradisjonelle vielses seremoni og bryllupsfeiring som er helt i tråd med dagens vielser blant vanlige brudepar. Et hvert bryllup er et kongelige sa presten under vielsen. For mange brudepar ble dette bryllupet en påminnelse om sitt eget.
Les mer

  © Copyright bryllupsguiden.no 2005