| Startsiden | | Reportasjer | | Registrer ditt bryllup | | Forum | | Kontakt |
www.bryllupsguiden.no har 29 repotasjer tilgjengelig.
La invitasjonen til bryllupet være personlig.
Gi et godt førsteinntrykk. Bryllupsinvitasjonen er gjestenes aller første møte med dere som brudepar. Ofte blir den studert nøye før den henges pent opp på oppslagstavlen så gjør dere flid med invitasjonen. I tillegg kan dere opprette et arrangement eller en gruppe på Facebook som dere kan legge ut tilleggsinformasjon.
Les mer
Toastmasterens oppgaver
Som toastmaster har du ansvaret for at alt går som smurt på bryllupsfesten. Det er en stor oppgave, men husk at det var en grunn til at du ble spurt.
Les mer
Tale eller sang i bryllupet?
Skal du i bryllup til søsken, en god venn eller venninne kan det være hyggelig å formidle noen ord. Valget står da mellom en personlig sang eller å holde en tale.
Les mer
Bryllup i utlandet? - Her er tipsene..
Drømmer dere om å gifte dere under palmer på en kritthvit strand, eller kanskje i en pulserende storby? Mulighetene er mange for dere som ønsker å gifte dere i utlandet.
Les mer
Brudevals eller bryllupsdans?
De fleste har fått med seg at det skal danses brudevals i bryllupet. Brudevalsen er brudeparets gest og invitasjon til gjestene og bryllupsfestens åpning av dansegulvet. Her er tipsene til brudevalsen.
Les mer
Hvilken rolle og oppgave har du som forlover
Det å bli bedt om å være forlover er en stor ære, men også en viktig oppgave. Hva er det egentlig man går til når man takker ja til å være forlover? Og hva bør du som brud eller brudgom tenke på i valg av forlover?
Les mer
Valg av selskapslokaler til ditt bryllup
Når dere planlegger bryllupsfesten, er det mange detaljer som skal på plass. Dette er deres dag og sluttresultatet er viktig. Bryllupsfesten med god mat og drikke, atmosfære og stemning, er det som til slutt skaper rammen rundt ditt bryllup. God planlegging gir ingen overaskelser...
Les mer
Hjelp til å komme i gang med bryllupsplanlegging
Når et bryllup skal planlegges, er det tusen ting å tenke på. Mye skal ordnes, men dere trenger heldigvis ikke å gjøre alt med en gang.
Les mer
Skikk og bruk til bryllupsbruk
For mange av oss er et bryllup det mest formelle selskapet vi går i. Vi vet at det finnes en rekke uskrevne regler, men hva er egentlig skikk og bruk i slike sammenkomster?
Les mer
Lag Norges enkleste bryllups hjemmeside med flott fotoalbum!
Du får bl.a. flotte og elegante fotoalbum med slideshow, musikk og elegante bildoverganger slik at du kan gi dine besøkende en imponerende opplevelse! I tillegg kan du få ditt eget personlige domene til hjemmesiden.
Les mer
Valg av forlovelse og gifteringer
En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er å velge ringer – enten de er til forlovelsen eller gifteringer til bryllupet. Ringene er en bekreftelse på hva man har lovet hverandre og skal minne hverandre om dette løftet livet ut.
Les mer
Gaver til bryllupet
Selve bryllupet og minnene i ettertid kan nærmest faktureres som en gave i seg selv. Bryllupsdagen blir likevel en ekstraordinær "bursdag" for brudeparet, og med det komme det gaver. Ønskelisten til bryllupet vil aldri være lik noen andres og noen ganger er den også av en helt annerledes variant. Bryllupsguiden deler gode tips og råd..
Les mer
Fotograf eller en kompis med kamera som tar brudebildene?
Det er dyrt å gifte seg, og det er lett å tenke at man vil spare inn der man kan. Trenger man for eksempel egentlig en fotograf, eller kan en venn eller tante gjøre jobben? Hva tenker brudepar om dette og hva sier fotografene?
Les mer
Tips til forloverens tale!
Det er en stor ære å få være forlover, men det er kanskje ikke alle sidene av oppgaven som er like lystbetont. For en del av oss er bare ordet ”tale” nok til å få oss til å kaldsvette.
Les mer
hvordan få sitt drømmebryllup på lavbudsjett..
Det er alltid mange drømmer knyttet til bryllupet, og ikke alle drømmer lar seg forene med et lavt budsjett. Heldigvis er det likevel mulig å ha et fantastisk bryllup med litt lavere utgifter.
Les mer
Hvordan arrangere et vellykket utdrikningslag
Det skal være gøy å planlegge et utdrikningslag. Vær kreativ, og tenk godt gjennom hvilken type fest som passer for den blivende brud eller brudgom.
Les mer
6 europeiske bryllupsreiser utenom det vanlige
Kunne du tenke deg å gjøre bryllupsreisen litt ekstra spesiell, men samtidig ikke betale skjorta? La deg inspirere av våre seks europeiske favoritter.
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken med uformell stemning.
Katrine og Svein Are sitt bryllup ble akkurat som de hadde forestilt seg. Et bryllup med uformell stemning der ingen var opptatt av tradisjoner for tradisjonenes skyld. På den måten følte de seg litt friere til å organisere det slik de ville. Noe de mener var nøkkelen til suksess for dem.
Les mer
Netthandel på brudekjoler er i ferd med å snu
Brudekjolen er foruten selve vielsen noe av det viktigste og morsomste i planleggingen av sitt bryllup. Brudekjolen er en personlig og veldig viktig del av det å stå brud med tanke på å vise seg fram på sitt vakreste denne dagen. Brudesalonger, nettsider, venner og familie er viktige veiledere i denne prosessen.
Les mer
Bonderomantisk bryllup i Ålesund
I en gammel restaurert låve i Ålesund stod bryllupet mellom Rikke og Eirik lørdag 12. juli 2013. Brudebuketten var inspirert av markblomster, bordene var dekorert med strieduk, markblomster, og norgesglass med gråsteiner og kubbelys. Et bryllup med bonderomantikk som tema.
Les mer
Vakkert show og flott bryllpsmesse i Trondheim
Det var god bryllupsstemning på Brittania Hotel i Trondheim denne søndagen. Under stjernehimmelen i palmehagen ble det servert mat, vakker sang og musikk, samt flott vintage brudekjolevisning fra Fretex. Dagens høydepunk var et 2 timers langt brudeshow med årets moter innen brudekjoler, undertøy, dresser, bunader og festantrekk.
Les mer
Bryllup på en strand i Thailand
Drømmer dere om bryllup på stranden i et eksotisk paradis? La drømmen bli virkelighet. Vielsesseremoni med norsk prest på en strand med havet og naturen som kulisser er en vakker og minnerik ramme om den begivenhetsrike bryllupsdagen.
Les mer
Har du opplevd å bli servert flåsete bryllupskommentarer?
Mellom alle de varme gratulasjoner og lykkeønskninger fra kjente og kjære, vil du oppleve kommentarer som både er upassende, irriterende og frekke. Her kan du forberede deg på hva som kan komme, og høste noen enkle tips til hvordan du kan håndtere situasjonen.
Les mer
Romantisk med vinterbryllup
Vår og sommer er høysesong for bryllup, men hvorfor ikke tenke litt annerledes? Det er flott å gifte seg om vinteren også. Et vinterhvitt bryllup kan gjøres romantisk og vakkert.
Les mer
Bryllupsskikker verden rundt
Bryllupsdagen er en festdag i alle kulturer, men tradisjonene varierer fra land til land. Noen skikker likner på de norske, mens andre oppfattes som litt spesielle i våre øyne.
Les mer
Hjelp til en slankere og sunnere livsstil mot bryllupet
De fleste gifter seg fordi de elsker hverandre og vil dele felles drømmer og mål, gleder og sorger, trygghet og kjærlighet. Det å ta vare på kroppen og leve et sundt og aktivt liv er også viktig for å klare å opprettholde disse livsverdiene. La denne fantastiske begivenheten være en inspirasjon til å endre din livsstil. Anette Stegegjerdet Norberg klarte dette ved hjelp av Roede-metoden.
Les mer
Bilder av årets bryllupstrender i vakkert brudeshow.
Brud og brudgom fikk mange råd og tips til bryllupsplanleggingen på Christiania GlasMagasins sin årlige bryllupsmesse i Trondheim denne søndagen. Høydepunktet var visning av bryllupsantrekk for brudepar og gjester i det flotte brudeshowet. SE BILDENE HER!
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken og uformell stemning_DEL 1
Katrine og Svein Are er stadig på flotte middager i regi av sine arbeidsplasser, så for dem er ikke stivpyntede lokaler og tre-retters middag det de tenker på i sitt bryllup. De ønsker at det sosiale i god miks med sommerlig mat og uformell stemning skal være det viktigste. Hele deres bryllupsfeiring baseres på dette som utgangspunkt.
Les mer
Et bryllup helt etter lommeboken og uformell stemning_DEL 1
Katrine og Svein Are er stadig på flotte middager i regi av sine arbeidsplasser, så for dem er ikke stivpyntede lokaler og tre-retters middag det de tenker på i sitt bryllup. De ønsker at det sosiale i god miks med sommerlig mat og uformell stemning skal være det viktigste. Hele deres bryllupsfeiring baseres på dette som utgangspunkt.
Les mer

  © Copyright bryllupsguiden.no 2005